Documental sobre la vida de l’escriptor Carlos Ernesto García

Imagen noticia
El Bòjum recollirà els xumets dels infants que ja s’han fet grans per lliurar-los als Reis
3 de enero de 2018
Imagen noticia
El film d’espies ‘Kingsman’ tanca el cicle de cinema
5 de enero de 2018

Documental sobre la vida de l’escriptor Carlos Ernesto García

Imagen noticia

L’escriptor i periodista local Carlos Ernesto García és el protagonista del documental ‘A quemarropa amor’, dirigit pel també rubinenc Vicente Holgado. L’audiovisual recull el testimoni de Carlos Ernesto García, que va fugir de la Guerra Civil del Salvador, i que actualment resideix a Rubí.

‘A quemarropa amor’ també compta amb les veus dels rubinencs Carles Mercader o l’escriptor Raúl Velasco i de diferents experts relacionats amb El Salvador.

Carlos Ernesto García és un destacat escriptor, que ha publicat els llibres de poesia ‘Hasta la cólera se pudre’, ‘A quemarropa amor’ i ‘La maleta en el desván’. A més, també ha escrit les novel·les ‘El sueño del dragón’ i ‘Bajo la sombra de Sandino’.

L’autor local ha estat comissari de l’exposició fotogràfica ‘Escoles d’altres mons’ i durant un temps va ser corresponsal de Radiovenceremos, una emissora del Frente Farabundo Martí para la Liberación Nacional.

La història de Carlos Ernesto García, que va perdre la seva família durant el conflicte al seu país, s’estrenarà el 22 de gener a les 20.30 hores al Cinema Catalunya de Terrassa.