El film d’espies ‘Kingsman’ tanca el cicle de cinema

Imagen noticia
Documental sobre la vida de l’escriptor Carlos Ernesto García
4 de enero de 2018
Imagen noticia
La Societat de Blues de Rubí organitza un concert de Joan Vinyals Band
8 de enero de 2018

El film d’espies ‘Kingsman’ tanca el cicle de cinema

Imagen noticia

El cicle de cinema de tardor es tancarà el 12 de gener amb la projecció al teatre municipal La Sala del llargmetratge ‘Kingsman’.

Produïda al Regne Unit el 2017 i dirigida per Matthew Vaughn, ‘Kingsman: The Golden Circle’ és una pel·lícula d’acció i comèdia sobre agències d’espionatge. Amb Taron Egerton, Colin Firth, Julianne Moore, Mark Strong, Halle Berry, Channing Tatum, Jeff Bridges i Elton John al repartiment, ‘Kingsman’ ofereix entreteniment i tocs d’humor en una pel·lícula que té com a referència el món del còmic i que és la continuació del primer film: ‘Kingsman: The Secret Service’.

La pel·lícula es projectarà el divendres 12 de gener a les 21 hores a La Sala doblada al castellà. Les entrades tindran un cost de 5 euros.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos a les xarxes socials i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 9 de gener a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.