Dos rubinencs participen en un torneig internacional de robòtica a Dallas

veinti
Victòria del Veinti a Castellbisbal per continuar optant al campionat (1-2)
18 de mayo de 2022
juan romero
Juan Romero no seguirà a la banqueta del primer equip de la UE Rubí
19 de mayo de 2022

Dos rubinencs participen en un torneig internacional de robòtica a Dallas

Redacció

Els rubinencs Unai Ramon i Gerard Lupión van participar a principis de maig en el campionat internacional de robòtica més important del món amb l’equip Robot Two Generation (R2G) de l’escola Vedruna-Vall de Terrassa.

L’equip va aconseguir el bitllet per representar a l’estat espanyol en aquesta competició celebrada a Dallas, als Estats Units, després de proclamar-se campions d’Espanya.

Al torneig hi van participar més d’una quarantena de països del món i l’objectiu de l’esdeveniment és presentar reptes i oportunitats a les noves generacions relacionats amb la recerca, la robòtica i la ciència.

A més dels dos integrants rubinencs, a l’equip de l’escola de Terrassa també hi havia dues noies, un fet destacable, ja que lamentablement encara és un fet insòlit la presència femenina en aquest tipus de competicions. Els estudiants de l’R2G tenen entre 16 i 19 anys i estudien el primer curs del cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de l’escola.

Hi van participar en la categoria High School, juntament amb prop de 800 equips de tot el món i van aconseguir la posició número 68 de l’Art Division.

El torneig consistia en fer dues proves, una en què el robot havia de fer de forma autònoma les tasques per les quals havia estat programat i una altra en què el robot era controlat pels membres de l’equip.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES