El CAP Anton Borja porta tres mesos sense servei de neurologia

Imagen noticia
Concentració per la pau de Rubí Solidari amb Arcadi Oliveras
22 de enero de 2019
Imagen noticia
La història d’amor entre dues artistes, al Documental del mes
24 de enero de 2019

El CAP Anton Borja porta tres mesos sense servei de neurologia

Imagen noticia

Des de mitjans d’octubre, el CAP Anton Borja no disposa de servei de neurologia, una situació que ha provocat que molts pacients es quedin sense poder fer visites al seu especialista durant més de tres mesos. Es tracta de persones afectades per malalties com el Parkinson, l’Alzheimer, epilèpsia o altres patologies. El facultatiu que atenia la consulta està de baixa mèdica des de l’octubre i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) encara no l’ha substituït.

Segons el CST, de seguida que van saber que no hi havia una previsió d’alta, van activar els circuits habituals per contractar una altra persona i reprogramar algunes visites. Així, segons l’empresa que presta el servei, des de mitjans d’octubre s’han atès un total de 30 consultes a l’Hospital de Terrassa derivades del CAP Anton Borja.

No obstant això, alguns afectats han explicat a Diari de Rubí que durant tot aquest temps no han estat atesos, motiu pel qual han presentat diverses queixes tant al CatSalut com al CST per demanar que es reprogramessin les visites a l’Hospital de Terrassa.

Aquesta setmana, el CST ha resolt la substitució del neuròleg, que està previst que s’incorpori a principis de febrer per cobrir la baixa. Segons el Consorci, durant els propers dies, el CAP Anton Borja començarà a trucar les persones afectades per donar-los-hi dates per efectuar les consultes de neurologia.