Els agents de la Policia Local es podran jubilar als 61 anys

Imagen noticia
Concentració per la pau de Rubí Solidari amb Arcadi Oliveras
22 de enero de 2019
Imagen noticia
La història d’amor entre dues artistes, al Documental del mes
24 de enero de 2019

Els agents de la Policia Local es podran jubilar als 61 anys

Imagen noticia

El sindicat UGT va organitzar dilluns una assemblea informativa per donar a conèixer com afectarà el cos de Policia Local la nova regulació que estableix el Reial Decret 1448/2018 del 14 de desembre de 2018. La llei estableix els mecanismes i requisits perquè els agents de Policia Local puguin anticipar l’edat de jubilació a 61 anys.

Pel que fa a Rubí, prop del 10% dels agents es podrien acollir a aquesta mesura per qüestions d’edat, tot i que hi ha un seguit de requisits que també cal complir. Es tracta d’una opció voluntària a la qual es poden acollir els agents que entrin dins els criteris fixats al Reial Decret.

A la xerrada, hi va participar l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, que considera que la nova normativa és positiva i que és una «oportunitat per rejovenir la plantilla». La màxima responsable municipal, que ha destacat la feina de la Policia Local, també ha aprofitat per demanar una nova llei de policia a Catalunya, «que fixi el mateix tracte laboral pels diferents cossos que operen a Catalunya».