El Casal Popular es queda petit per acollir l’obra ‘Els dimoniets’

Imagen noticia
L’Ajuntament farà de mediador entre els llogaters de Sant Jordi Parc i Medasil, que no accepta la negociació col·lectiva
14 de enero de 2019
Imagen noticia
Els comuns i Podem posen sobre la taula propostes per millorar les polítiques d’habitatge
16 de enero de 2019

El Casal Popular es queda petit per acollir l’obra ‘Els dimoniets’

Imagen noticia

El Casal Popular es va omplir de gom a gom per seguir les aventures dels protagonistes de l’obra de teatre musical infantil ‘Els dimoniets’. Es tracta d’un text original de Laia Borràs que es representa des de fa 9 anys al Casal Popular i que està posat en escena pels més petits de l’entitat.

Una quarantena d’infants d’entre 3 i 12 anys, sota la direcció de Laia Borràs, van pujar a l’escenari el dissabte i el diumenge, acompanyats també pels músics de l’Escola de Música Pere Burés, que es va encarregar de la música en directe.

El públic es va bolcar amb aquest espectacle, inspirat en Els Pastorets, i el segon dia, fins i tot hi va haver gent que es va quedar sense entrada.

Per Laia Borràs, el fet que els protagonistes de la funció siguin els infants, fa que cada any sigui una obra diferent. «Hi ha molta espontaneïtat, perquè els infants quan s’equivoquen fan l’obra a la seva manera i al final mai es pot saber què acabarà passant».