El CE Horitzó A es col·loca líder de la Primera Divisió

Imagen noticia
Dos equips de la UP Las Torres, a una jornada de proclamar-se campions
18 de enero de 2018
Imagen noticia
El Rubí Brilla seguirà oferint una sessió mensual del taller de factura elèctrica
22 de enero de 2018

El CE Horitzó A es col·loca líder de la Primera Divisió

Imagen noticia

Partit molt seriós del CE Horitzó A que, gràcies a la seva magnífica defensa, va aconseguir guanyar a qui fins ara era el líder de Primera Divisió, els Lluïsos de Gràcia B.

Per fer-se una idea de la defensa que van plantejar els jugadors d’Enric Planas, només cal explicar que l’equip barceloní no va fer una cistella fins ben entrat el tercer període del partit. A la mitja part, el marcador reflectia un 14-0 favorable als vallesans.

En el tercer i el quart període, el partit es va anar anivellant, però l’Horitzó sempre va mantenir un avantatge d’entre 10 i 14 punts fins al final del partit.

Va ser una magnífica victòria coral, que fa pujar l’equip al primer lloc de la classificació de la fase regular de Primera. Ara ve la part més difícil, en la qual s’enfrontaran els tres primers classificats entre ells, a doble partit, per decidir el campió de lliga.

Pel CE Horitzó van jugar José Roldan (9), Joan Lupión (7), Toni Torres (6), Jordi Pérez (2), Efrain Escalona, Ginaluca Scatena, Sergi De la Torre i Helena Corbella.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *