L’exministre Joan Majó parlarà a Rubí sobre Ernest Lluch i la socialdemocràcia

Imagen noticia
Dos equips de la UP Las Torres, a una jornada de proclamar-se campions
18 de enero de 2018
Imagen noticia
El Rubí Brilla seguirà oferint una sessió mensual del taller de factura elèctrica
22 de enero de 2018

L’exministre Joan Majó parlarà a Rubí sobre Ernest Lluch i la socialdemocràcia

Imagen noticia

L’exministre d’Indústria i president de la Fundació Ernest Lluch, Joan Majó, visitarà Rubí el dimecres 24 de gener per oferir una xerrada-debat, titulada ‘Les perspectives de la socialdemocràcia. El llegat d’Ernest Lluch’.

Majó parlarà d’Ernest Lluch, una figura cabdal en la construcció del socialisme català després de la dictadura. Lluch va ser nomenat ministre de Sanitat i Consum el 1982, càrrec que va exercir fins al 1986 i se’l considera el pare intel·lectual de la Ley General de Sanidad, on es posen les bases legals de la universalització de l’atenció sanitària. Lluch va ser assassinat per ETA el 21 de novembre del 2000. Un atemptat que va commoure la societat catalana.

Joan Majó, per la seva banda, va ser ministre d’Indústria entre el 1985 i el 1986. A l’octubre de l’any passat, va presentar la seva baixa al PSC pel suport del PSOE a l’aplicació del 155.
L’acte, que tindrà lloc a les 19 hores a la Biblioteca, està organitzat per l’Associació Amics de la Universitat Autonòma de Barcelona (UAB).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *