El Celler tornarà a acollir la Fira del Vi entre el 5 i el 7 de novembre

Comença la votació pels pressupostos participatius 2022
27 de octubre de 2021
El govern presenta una proposta de pressupost de 90 milions d’euros pel 2022
27 de octubre de 2021

El Celler tornarà a acollir la Fira del Vi entre el 5 i el 7 de novembre

L’última edició de la Fira del Vi es va celebrar el 2019. / Arxiu

La vuitena edició de la Fira del Vi tindrà lloc al Celler del 5 al 7 de novembre, amb alguns dels vins guardonats durant el 2021 en els Premis Vinari. D’aquesta forma, la ciutat recupera una de les fires més importants de Rubí i que l’any passat no es va poder celebrar per culpa de la pandèmia.

Hi participaran els cellers Can Serra dels Exibis & Cellers Underground, Canals Nadal, Celler Carles Andreu, Celler Pascona, Celler Rialla, Celler Xavier Clua, Família Torres & Jean Leon, Jaume Giró i Giró, Maset, Priorat B & D Lab, Vins Algars i Bodegas Rosàs.

Com cada edició, els tastos dirigits, la música i la gastronomia formen part de l’oferta complementària de la fira. L’oferta de tastos comença el 5 de novembre a les 21 h amb un tast de vins premiats maridats amb formatges. També hi haurà dos tastos de vins guardonats el 6 de novembre a les 13 h i a les 18.30 h i un tast de vermut el 7 de novembre a les 13 h. Per assistir als tastos, cal formalitzar la inscripció prèvia a través de la web tastos.vadevi.cat i tenen un preu entre 10 i 20 euros. D’altra banda, Bodegues Rosàs organitza el 6 de novembre un tast a ceges, per al qual cal inscriure’s a la web de la botiga.

La fira estarà acompanyada per diverses propostes culturals, com per exemple l’espectacle Improshow i el concert de Veil el 5 de novembre. L’endemà la música anirà a càrrec de Martín Burguez & His Rythm Combo, Cosmic Lala i Solà & Estella. El darrer dia de la fira està previst un concert de l’Associació Jazz Rubí.

A més, durant tota la setmana, els visitants poden acompanyar la degustació de vins amb tapes que oferirà el Mercat. També hi haurà un espai infantil amb tallers de treballs manuals, jocs gegants i un mural gegant col·laboratiu.

L’horari de la fira serà el divendres de 18 h a 23 h, el dissabte d’11 h a 00 h i el diumenge d’11 h a 16 h. Les copes de la fira i els tokens que es poden bescanviar per consumicions es podran adquirir al Punt d’Informació ubicat al Celler.

En l’última edició de la fira, el 2019, es van vendre 15.199 tokens i 3.150 copes. S’estima que van participar més de 10.000 persones.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *