El Centre Excursionista impulsa una Marxa Familiar adaptada als temps de pandèmia

Imagen noticia
Una desena de farmàcies col·laboren en una campanya solidària pel càncer de mama
19 de octubre de 2020
Imagen noticia
El Cicle Gaudí porta divendres a La Sala el documental ‘¿Puedes Oírme? sobre l’escultor Jaume Plensa
21 de octubre de 2020

El Centre Excursionista impulsa una Marxa Familiar adaptada als temps de pandèmia

Imagen noticia

El Centre Excursionista de Rubí (CER) organitza des de fa molts anys la Marxa Infantil de la Regularitat, una activitat multitudinària que consisteix en una sortida per la natura dels infants per parelles. Una activitat molt popular a Rubí que enguany no es podrà fer per culpa de la pandèmia i que s’ha substituït per una nova activitat: la Marxa Familiar.

El CER ha impulsat aquesta activitat que es pot fer en un grup màxim de 5 persones i de totes les edats i que consisteix en recórrer un itinerari que es pot consultar a través de la pàgina web del CER i que està senyalitzat en color groc i negre. La sortida i l’arribada de l’activitat és a Can Xercavins.

L’itinerari es pot completar entre el 24 d’octubre i el 29 de novembre i les inscripcions s’han de fer exclusivament per internet a través del web www.rubicer.cat fins al 15 de novembre. Per tal de fer el control, caldrà enviar una fotografia des del punt que indicaran els organitzadors.

Per participar en l’activitat, és imprescindible calçat adient per la muntanya, motxilla, cantimplora amb aigua i alguna peça per protegir-se en cas de pluja. També es recomana portar alguna cosa per menjar.