El Centre Excursionista torna a adaptar la Marxa per la pandèmia

fata morgana
El grup de teatre Fata Morgana participarà al festival Parapariures
29 de septiembre de 2021
L’Ajuntament de Rubí demanarà més de 30 milions d’euros del fons europeu de recuperació
30 de septiembre de 2021

El Centre Excursionista torna a adaptar la Marxa per la pandèmia

La Marxa Infantil d’enguany tornarà a estar limitada per culpa de la covid-19. / Arxiu

La Marxa Infantil tornarà a celebrar-se enguany com una Marxa Familiar en petits grups a conseqüència de la pandèmia, segons ha explicat el Centre Excursionista de Rubí (CER). L’any passat es va apostar perquè la Marxa es pogués fer en família i amb grups bombolla i aquest any la proposta repeteix.

A l’activitat, està previst que participin grups d’un màxim de cinc persones, sense importar l’edat, que configuraran equips. Cada equip s’ha d’inscriure indicant les dades de cada membre i imprimint el dorsal. Les inscripcions, que són gratuïtes, estaran obertes entre el 4 i el 22 d’octubre i l’activitat s’haurà de fer entre el 16 i el 31 d’octubre.

El recorregut proposat pels organitzadors és de 7 km amb un desnivell positiu de 200 m, amb el punt de sortida i arribada al pavelló de La Llana. El recorregut serà més curt i senzill per afavorir la participació dels més petits i es podrà realitzar en un temps orientatiu de dues hores.

L’itinerari estarà marcat amb senyals amb franges de color groc i negre i es proporcionarà un mapa i el recorregut digital per a GPS.

Durant la realització del recorregut, l’equip s’haurà de fer una foto en el punt indicat al mapa i l’haurà d’enviar al correu electrònic fotosmarxa@rubicer.cat indicant el número d’equip i la data.

Tots els equips que hagin fet l’itinerari i hagin enviat la fotografia tindran un obsequi que podran recollir entre el 25 d’octubre i el 4 de novembre a la seu del CER.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *