El Centro Aragonés lliurarà els Premis Santa Águeda

Imagen noticia
Comencen les obres per transformar el carrer Maximí Fornés en una illa de vianants
25 de enero de 2018
Imagen noticia
Unes 700 persones assisteixen a ‘Una villa, una vida, una historia que contar’
29 de enero de 2018

El Centro Aragonés lliurarà els Premis Santa Águeda

Imagen noticia

Com cada any, el Centro Aragonés de Rubí lliurarà els Premis Santa Águeda, que enguany arriben a la seva quinzena edició. Es tracta d’uns guardons que l’entitat atorga a diferents dones per reconèixer la seva tasca en diferents àmbits de la societat.

En l’àmbit social, el guardó ha estat per Rosa M. Calvo, voluntària de la Creu Roja de Rubí, Sant Cugat i Valldoreix. En la categoria d’empresa, la guanyadora ha estat Ana Minchot, del Dispensari Veterinari del Vallès.

En relació a la categoria d’esports, el guardó ha estat per Susanna Cintas, vicepresidenta del Gimnàs Artístic Esportiu Rubí (GAER).

En l’apartat de cultura, la distinció és per Núria Julià Fosas, escriptora i col·laboradora del Diari de Rubí. Per últim, en l’àmbit de la comunicació, el guardó ha estat per Aina Miralles, directora de Rubitv.cat.

L’entrega dels guardons a les cinc dones seleccionades serà el dissabte 3 de febrer a les 19 hores a l’auditori del Museu Vallhonrat, ubicat al carrer Sant Pere 77-79. L’acte, que comptarà amb l’assistència de les regidores Maria Mas i Marta García, també servirà per inaugurar una exposició de pintura. Es tracta de ‘Las flores de Mariana’, una mostra artística de la pintora Mariana Trinidad que es podrà visitar al mateix auditori del Museu Vallhonrat fins al 10 de febrer.

A més, s’obrirà el Concurs Infantil de Cartells per San Jorge-Sant Jordi, que l’entitat organitza en col·laboració amb British House. Enguany, el premi per als guanyadors serà un val de 300 euros per a estudiar anglès.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *