Comencen les obres per transformar el carrer Maximí Fornés en una illa de vianants

Imagen noticia
Arrenca el Campionat escolar per edats d’escacs
24 de enero de 2018
Imagen noticia
El saxofonista Nando Picó presenta el seu nou disc a l’Espai cultural de la CGT
26 de enero de 2018

Comencen les obres per transformar el carrer Maximí Fornés en una illa de vianants

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí invertirà durant el 2018 més d’1,4 milions d’euros per transformar els carrers Maximí Fornés i Unió i els voltants del Mercat. El nou disseny urbanístic vol integrar els carrers a l’actual illa de vianants, amb actuacions per prioritzar el pas de vianants en detriment dels vehicles privats.

En la majoria d’actuacions, s’anivellarà el terreny per fer una única plataforma, es crearan noves zones per a vianants, es potenciarà el caràcter d’illa de vianants renovant la il·luminació i se substituirà part de l’arbrat que està en males condicions.

Les obres més importants són les que tindran lloc al carrer Maximí Fornés i Doctor Robert, amb una inversió superior als 600.000 euros, i començaran aquest mateix dilluns, a càrrec de l’empresa Catalana de Inversión y Construcción Tres SL. També s’actuarà al carrer Unió, amb una inversió de més de 100.000 euros a càrrec de Coynsa-2000 SL.

Durant la primera fase dels treballs, s’actuarà al carrer Unió i al carrer Maximí Fornés entre els carrers Justícia i Montserrat i tindrà una durada de tres mesos. La segona fase tindrà lloc a partir del maig al carrer Maximí Fornés i Pere Esmendia entre els carrers Montserrat i Torrijos i també tindrà una durada de tres mesos.

Just després de Festa Major, s’iniciarà la darrera fase, el tram del carrer Doctor Robert entre els carrers Vapor i Justícia.

Segons ha informat el consistori, el veïnat que té un aparcament privat en els trams d’obra de les dues primeres fases no el podrà utilitzar durant les actuacions. L’Ajuntament ofereix uns descomptes per tal d’estacionar a preus reduïts en els aparcaments de Salvador Allende i del Mercat.

Entorn del Mercat
L’altra gran actuació es farà als carrers del voltant del Mercat, amb una inversió superior als 600.000 euros en obres a la plaça Onze de Setembre i Bonaventura Josa; i els trams del carrer Magí Raméntol entre la plaça Onze de Setembre i el carrer Cal Gerrer; i del carrer Torrent de l’Alba entre Cal Gerrer i Magallanes.

Aquestes actuacions s’iniciaran a partir de mitjans de febrer. Els veïns que no puguin accedir als seus aparcaments, també tindran l’opció d’estacionar a l’aparcament del Mercat amb una tarifa reduïda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *