El Cicle Gaudí porta divendres a La Sala el documental ‘¿Puedes Oírme? sobre l’escultor Jaume Plensa

Imagen noticia
L’Ajuntament substitueix la gespa del camp de futbol de Can Rosés
20 de octubre de 2020
Imagen noticia
L’Antiga Estació acull una exposició sobre creativitat i salut mental
22 de octubre de 2020

El Cicle Gaudí porta divendres a La Sala el documental ‘¿Puedes Oírme? sobre l’escultor Jaume Plensa

Imagen noticia

La Sala acull aquest divendres una nova projecció del Cicle Gaudí. Es tracta de la projecció del documental ‘¿Puedes Oírme?’, dirigit per Pedro Ballesteros i que aproxima a l’espectador al pensament, la poètica i la forma d’entendre l’art de l’escultor Jaume Plensa, un dels artistes en actiu més destacats del panorama mundial.

Les cèlebres escultures monumentals de Jaume Plensa ens esperen, en solitud, en diversos racons de la terra. ‘¿Puedes Oírme?’ és un documental que ens convida a conèixer-les de la mà d’aquest creador, que entén l’art com a generador de bellesa i que llegeix l’espai públic com un lloc de trobada per a la comunitat.

Una immersió profunda en el procés creatiu de Jaume Plensa. A través de les seves emblemàtiques instal·lacions i peces en espais públics d’Espanya, França, Suècia, EUA, Canadà i Japó, descobrim la senzilla filosofia de Plensa basada en la cerca de relacions harmòniques entre l’obra, l’entorn i els éssers humans.

El film es podrà veure aquest divendres 23 d\’octubre a les 21 h al Teatre Municipal La Sala i les entrades costen 4,5 euros i 3 euros amb el Carnet de la Biblioteca.