L’Ajuntament substitueix la gespa del camp de futbol de Can Rosés

Imagen noticia
Una desena de farmàcies col·laboren en una campanya solidària pel càncer de mama
19 de octubre de 2020
Imagen noticia
El Cicle Gaudí porta divendres a La Sala el documental ‘¿Puedes Oírme? sobre l’escultor Jaume Plensa
21 de octubre de 2020

L’Ajuntament substitueix la gespa del camp de futbol de Can Rosés

Imagen noticia

El consistori ha iniciat aquesta setmana els treballs de renovació de la gespa del camp de futbol de Can Rosés, on disputa els seus partits la Unió Esportiva Rubí. El projecte, inclòs al Pla d\’inversions financerament sostenibles, permetrà millorar les condicions de joc, ja que la gespa antiga havia arribat al final de la seva vida útil.

El tipus de gespa que s\’ha col·locat és de nova generació i no requereix reblert del tipus cautxú i comporta una reducció del cost de manteniment del camp de futbol.

Les obres han començat amb la retirada de tot l\’equipament esportiu, que es tornarà a col·locar un cop s\’hagi instal·lat la nova gespa. Posteriorment, es traurà l\’actual gespa artificial i el reblert amb una màquina específica. També es realitzarà una desbrossada al talús situat al gol nord, amb l\’objectiu de regularitzar la superfície i eliminar les plantes i herbes existents. Un cop desbrossat el talús i lliure d\’herbes, es compactarà i s\’aplicarà un herbicida per evitar el creixement de les plantes.

Abans de començar a col·locar la nova gespa, es comprovarà l\’estat de la base asfàltica existent. En el cas que es trobessin irregularitats, el pavimentarà per tal d\’aconseguir una superfície homogènia i regular. També es col·locarà una base elàstica que esmorteeixin les caigudes que es puguin produir al camp.

Els treballs els duu a terme l\’empresa Fieldturf Poligras SA per un import de 256.266,5 euros. El termini d\’execució d\’aquesta actuació és d\’unes quatre setmanes, durant les quals no es podrà fer servir la instal·lació.