El Cicle Gaudí tornarà al febrer a La Sala amb el drama ‘Uno para todos’

Imagen noticia
Cinc rubinencs formen part de les llistes electorals de les eleccions al Parlament de Catalunya
13 de gener de 2021
Imagen noticia
Rubí promou la Formació Professional Dual amb xerrades als instituts
18 de gener de 2021

El Cicle Gaudí tornarà al febrer a La Sala amb el drama ‘Uno para todos’

Imagen noticia

El Teatre Municipal La Sala reprendrà el Cicle Gaudí el pròxim 5 de febrer amb la pel·lícula ‘Uno para todos’, de David Ilundain. Es tracta d’un drama protagonitzat per David Verdaguer, Patricia López Arnaiz, Clara Segura i Ana Labordeta inspirat en una història real. Un professor interí es converteix en el tutor d’una classe de 6è de Primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar un alumne malalt a l’aula, es troba amb un problema inesperat: gairebé cap dels seus companys i companyes volen que el nen torni a classe.

El 18 de febrer, li arribarà el torn a la pel·lícula d’Icíar Bollaín ‘La boda de Rosa’, que compta amb Candela Peña i Sergi López entre els seus principals intèrprets. La cinta és una comèdia protagonitzada per la Rosa, una dona a punt de fer-ne 45, que ha viscut sempre pels altres i ara decideix prendre les regnes de la seva vida. Abans, però, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa. Aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans per a ella i que això de canviar de vida no és tan senzill com pensava.

L’últim títol de la programació del Cicle Gaudí que s’ha donat a conèixer és ‘Terra de telers’, que es podrà veure a Rubí el 19 de març. Laia Díaz, Ramón Godino, Alba López i Montse Ribadellas encapçalen el repartiment d’aquest drama dirigit i escrit per Joan Frank Charansonnet. La pel·lícula narra més de 60 anys de la vida de la Julieta, des de la seva infància feliç marcada per la industrialització, passant per la duresa de la guerra i la dictadura, i finalitzant amb el retorn a la seva estimada colònia.

Totes les sessions del Cicle Gaudí seran a les 20 hores per facilitar el desplaçament del públic dins els horaris permesos pel govern català. Cal recordar que, en el marc de les mesures de seguretat per contenir la covid-19, l’aforament del teatre es troba reduït al 50% i que s’estan aplicant totes les actuacions higièniques i sanitàries fixades per les autoritats amb l’objectiu que el públic pugui gaudir de la cultura de manera segura i confortable: entrades i sortides per accessos diferents i de manera escalonada, disponibilitat de gel hidroalcohòlic i augment de la freqüència de neteja i desinfecció.

Venda d’entrades
Les entrades per al Cicle Gaudí es podran adquirir pròximament a través d’Internet i de la taquilla de La Sala, que obre els dijous i divendres de 17 a 20 hores. El preu de l’entrada general és de 4,5 euros (3 en cas de tenir dret a descompte). També s’aplica un 2×1 als socis del Club Vanguardia.

Deixa un comentari