El Club Balmes Rubí tanca l’any amb una plata a l’Obert d’Espanya de clubs

Imagen noticia
Una quarentena de rubinencs s’interessen per les conseqüències del POUM
21 de diciembre de 2017
Imagen noticia
El teatre La Sala acull una reivindicativa edició del muntatge ‘El Poema de Nadal’
27 de diciembre de 2017

El Club Balmes Rubí tanca l’any amb una plata a l’Obert d’Espanya de clubs

Imagen noticia

En les darreres setmanes, el Club Balmes Rubí ha participat en dues destacades competicions, l’Obert d’Espanya de Clubs i el Campionat de Catalunya Júnior.

Al primer, que va tenir lloc entre el 9 i el 10 de desembre a Castelló, s’hi van desplaçar nou competidors rubinencs: Marta Moreno, Miriam Granell, Unai Flores, Adrià Martos, Claudia Triviño, Sara Granell, Sílvia Boix, Daniel Martos i Daniel Triviño. L’Obert més important de l’any va acollir més de 4.000 participants entre totes les modalitats. El nivell va ser espectacular, tot i que l’organització no va ser molt satisfactòria.

El millor resultat del club local el va aconseguir l’esportista Sílvia Boix, que va aconseguir arribar a la final del torneig, tot i que es va haver de conformar amb la plata davant d’una competidora gallega, contra la qual va perdre per 8-6.

Pel que fa al Campionat de Catalunya Júnior, que es va disputar el 17 de desembre a Barcelona, hi van participar set esportistes locals: Claudia Triviño, Sara Granell, Carla Fernández, Sílvia Boix, Adrià Martos, Unai Flores i Daniel Martos. Van fer uns combats espectaculars, a l’alçada de la competició.

Pel que fa als resultats, cal destacar que Daniel Martos va perdre en el punt d’or contra el subcampió d’Espanya; mentre que Unai Flores, que estava malalt, va arribar a la semifinal, on va haver de retirar-se i va aconseguir la medalla de bronze.

El més important va ser el triomf de Sílvia Boix que es va proclamar per tercera vegada consecutiva campiona de Catalunya júnior, de forma clara.

D’aquesta forma, el club rubinenc tanca la temporada amb un balanç espectacular.