El comerç i l’hostaleria afectats pel coronavirus ja poden demanar una subvenció

Imagen noticia
El risc de rebrot a Rubí continua disparat, però inicia una tendència a la baixa
28 de agosto de 2020
Imagen noticia
L’Ajuntament no contesta ‘de moment’
1 de septiembre de 2020

El comerç i l’hostaleria afectats pel coronavirus ja poden demanar una subvenció

Imagen noticia

Els establiments comercials, de serveis i també la restauració local que hagin patit els efectes de la crisi econòmica provocada per la pandèmia de covid-19 poden sol·licitar des d’aquest dilluns ajudes econòmiques de fins a 1.200 euros. La sol·licitud es pot tramitar fins al 13 d’octubre de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica, o bé presencialment, a través de la Finestreta Única Empresarial (FUER) amb cita prèvia. La línia d’ajuts posa a disposició del teixit comercial fins a 400.000 euros.

Les ajudes estan destinades a fer front a despeses de personal, tributàries i materials. Les quantitats a les quals poden optar els negocis varien en funció del personal contractat i la superfície de l’establiment. L’objectiu de les subvencions és fomentar la continuïtat del teixit comercial local i de proximitat que s’ha vist afectat de manera especial pels efectes de la covid-19 i l’aturada de l’activitat econòmica.

Els negocis interessats han d’estar donats d’alta com a activitat econòmica abans del 4 de maig del 2020 i no han de tenir obert un expedient administratiu per infracció. Les bases de la convocatòria i la documentació requerida es poden consultar a l’apartat de comerç de la web municipal.