El Concert Nadalenc de Sardanes servirà per presentar el nou àlbum dedicat a Rubí

Imagen noticia
L’Olímpic Can Fatjó estrenarà coberta de tribuna a principis del 2021
24 de desembre de 2020
Imagen noticia
L’Home dels Nassos visitarà el Mercat Municipal el darrer dia de l’any
29 de desembre de 2020

El Concert Nadalenc de Sardanes servirà per presentar el nou àlbum dedicat a Rubí

Imagen noticia

El Foment de la Sardana organitza la 41a edició del Concert Nadalenc de Sardanes, que ha pogut mantenir tot i la difícil situació sanitària que vivim. A més, l’actuació musical servirà per presentar el nou CD ‘Sardanes dedicades a Rubí. Volum 7’.

L’espectacle serà al teatre municipal La Sala l’1 de gener a les 18.30 h i l’entrada tindrà un cost de 5 euros i es pot comprar a través del web https://teatrelasalarubi.koobin.cat.

El concert nadalenc anirà a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell sota la direcció de Jordi Figaró i amb Denis Rojo com a solista al flabiol.

Durant la primera part de l’espectacle es podran escoltar les sardanes ‘A Rubí, ara i sempre’, d’Antoni Guinjoan; ‘Va per tu, Manel’, de Josep Antoni López; ‘Bogeries Rubinenques’ (flabiol), de Lluc Vizentini; ‘Sant Antoni a Rubí’, de Jaume Cristau; ’30 anys junts’, de Carles Santiago; i l’estrena ‘Jardins de l’Ateneu’, de Jordi León.

Durant la segona part, les composicions que s’escoltaran seran ’25 anys màgics’, de Luis Alcalà i triada sardana de l’any 2019; ‘La nit de Nadal’, de Josep Grivé; ‘La pallaresa’, de Conrad Saló; ‘Camí de la UNESCO’, d’Anna Abad; ‘Cantant l’amor’, de Josep VIcens i Juli ‘Avi Xaxu’; i ‘Nadal Montserrat’, de Xavier Ventosa.

Deixa un comentari