L’empresa Robin Hat es trasllada a unes noves instal·lacions a Can Rosés

Imagen noticia
L’Olímpic Can Fatjó estrenarà coberta de tribuna a principis del 2021
24 de desembre de 2020
Imagen noticia
L’Home dels Nassos visitarà el Mercat Municipal el darrer dia de l’any
29 de desembre de 2020

L’empresa Robin Hat es trasllada a unes noves instal·lacions a Can Rosés

Imagen noticia

L’empresa Robin Hat, dedicada a la producció de tèxtil sanitari, ha traslladat la seva activitat des del barri Segle XXI a una nau de 192 metres quadrats al polígon de Can Rosés. La inauguració de la nova seu de l’empresa, que va tenir lloc el dimecres de la setmana passada, va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Ana M. Martínez i altres regidors del govern.

L’alcaldessa va destacar la implicació de Robin Hat amb Rubí durant la pandèmia i el compromís de cooperació que aquesta companyia ha mantingut amb el consistori i la ciutadania. Segons va dir Martínez, “Robin Hat és un exemple de superació i solidaritat. Tenim molta sort de tenir persones com ells a Rubí”.

De la seva banda, els responsables de la companyia van fer entrega d’un obsequi a l’alcaldessa en senyal d’agraïment a la col·laboració entre el consistori i l’empresa. També van explicar que el canvi de seu els permetrà ampliar les línies de negoci a nous productes vinculats amb el tèxtil sanitari així com podran donar millor resposta a la creixent demanda dels seus productes.

Deixa un comentari