El concert ‘Rock and Christmas’ dona el tret de sortida a la nova programació de l’Espai 14/13

Imagen noticia
El taco de pota blava del restaurant Villamalquerida, escollida per votació popular com la millor proposta de ‘De tapes per la Fira’
9 de diciembre de 2019
Imagen noticia
El CRAC acollirà diverses sessions de Quinto de Nadal solidari
11 de diciembre de 2019

El concert ‘Rock and Christmas’ dona el tret de sortida a la nova programació de l’Espai 14/13

Imagen noticia

Sota el títol de ‘Rock and Christmas’, la banda Attitude for Destruction, una formació tribut al grup Guns n’Roses, oferirà un concert aquest divendres 13 de desembre a les 22 hores a l’Espai 14/13, ubicat al Centre Cívic del Pinar La Cruïlla. Una actuació en la qual repassaran el repertori més conegut de la icònica formació nord-americana. L’entrada té un preu de 8 euros.

Aquest concert donarà el tret de sortida a la nova programació de l’Espai 14/13, que inclou una quinzena d’actuacions i que s’allargarà fins al mes d’abril. El rock, i especialment de la mà de bandes locals, continuarà com a pal de paller de la programació, tot i que enguany s’amplia amb altres propostes.

La següent cita serà el 24 de gener, també divendres, i portarà a l’Espai 14\\13 tres formacions. Els Kupinga Meya, una jove banda rubinenca de pop rock, obrirà les actuacions. Els Sense Filtre, de Sabadell, presentaran el seu nou disc ‘Revolucions per minut’. La nit la tancaran els Santo Romeo, una formació rubinenca que aposta per l’electrònica urbana. L’entrada per aquesta sessió és de 3 euros.

Divendres 31 de gener actuaran els rubinencs Empty Cage, que presentaran a Rubí el seu disc ‘Moneda de tres cares’. Aquella nit també pujaran a l’escenari Cuchilla y Diazepam, també un grup local. El Glande d’Schrödinger tancarà les actuacions d’aquell divendres. L’entrada d’aquests concerts costarà 5 euros.
Dissabte 8 de febrer serà el torn de la proposta més dura. Els Lyra Mortem portaran el seu heavy metal clàssic i presentaran el seu disc ‘Contra el Tiempo y el destino’. Els Dhaliax prendran el relleu a l’escenari per tancar la nit. L’entrada d’aquesta actuació té un preu de 8 euros.

Els Sin City, banda tribut als AC/DC, oferiran un concert benèfic el dissabte 29 de febrer. El show, que comptarà amb diversos artistes convidats, servirà per recaptar fons per l’entitat Rodamons Rubí. El preu de l’entrada de l’espectacle està per determinar.

El divendres 13 de març serà el torn del Furinyaki Festival, que compta amb la col·laboració de l’estudi musical rubinenc del mateix nom. L’entrada per aquesta actuació serà de 4 euros.

La programació finalitzarà el 25 d’abril amb The Promises i Red Rocks (Ireland tribute), que interpreten peces dels The Cranberries i els U2, respectivament. L’entrada té un preu de 8 euros.

Totes les actuacions començaran a les 22 hores. Les entrades s’han de comprar a la mateixa sala el dia de concert.