El Consell Consultiu de la Gent Gran visita la mostra ‘Nus-os’, una col·lectiva de joves artistes locals

Imagen noticia
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
12 de julio de 2019
Imagen noticia
Més d’una trentena de vehicles participen en el XIV Ral·li Clàssic Sant Cristòfol
16 de julio de 2019

El Consell Consultiu de la Gent Gran visita la mostra ‘Nus-os’, una col·lectiva de joves artistes locals

Imagen noticia

Una representació del Consell Consultiu de la Gent Gran, acompanyada de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, la regidora de Joventut, Annabel Cuesta, i la regidora de Gent Gran Activa, M. Carmen Cebrián, va realitzar dijous passat una visita guiada a la mostra fotogràfica col·lectiva ‘Nus-os’ que es pot veure a l’Antiga Estació. Tres de les joves artistes que signen les obres de l’exposició han guiat els visitants i els han explicat el significat de les obres exposades així com algunes de les tècniques emprades per fer-les.

Amb aquesta visita, l’Ajuntament pretén fer partícip el col·lectiu de la gent gran d’una iniciativa liderada per joves i promoure l’intercanvi intergeneracional.

La mostra, coordinada des de Rubí Jove, reuneix les obres de set artistes joves de la ciutat: Zisis, The Glory Design, Alba Petrichor, Anna Palau, Sara G. Amo, Víctor Baladoch ─premi Screen del festival La Nuu el 2018─ i Laia Oller.

L’exposició està formada per un seguit d’instantànies, la majoria retrats o autoretrats, que, a partir del cos humà, conviden a fer una reflexió cap a l’interior i a mirar cap a la societat contemporània. La mostra també és una manera de reclamar l’espai que necessiten les persones joves per expressar-se i, en concret, el seu accés a la xarxa d’equipaments culturals de la ciutat.

«Cada fotografia comunica coses i allibera la memòria de la gent gran, que a través de la cultura podem recuperar. En aquestes imatges veus joventut i natura, però quan nosaltres érem joves tot això era pecat», ha explicat Miquel Raso, president del Consell Consultiu de la Gent Gran.

‘Nus-os’ es pot veure a l’Espai Expositiu Antiga Estació fins al 20 de juliol. L’espai està obert a la ciutadania de dilluns a dissabte de 12 a 14 hores, i de dijous a dissabte també de 17.30 a 20.30 hores.