El Consell General de la Taula de la Competitivitat Industrial valora la feina feta

Imagen noticia
Trobada entre el regidor d’Educació i les associacions de famílies d’alumnes
3 de noviembre de 2020
Imagen noticia
Rubí pateix la taxa d’atur més elevada de les grans ciutats del Vallès Occidental
5 de noviembre de 2020

El Consell General de la Taula de la Competitivitat Industrial valora la feina feta

Imagen noticia

El Consell General de la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí (TCIR) s’ha reunit aquest dimarts de manera telemàtica per fer balanç de la feina feta durant el darrer any.

Es tracta d’un òrgan que integra una trentena d’organitzacions de l’àmbit empresarial, sindical, patronal, polític i institucional. I el seu objectiu és definir de forma conjunta polítiques públiques que millorin la competitivitat industrial, l’ocupabilitat i la qualitat de vida de la ciutadania.

La Taula s’estructura en cinc línies estratègiques: Professions, cultura i serveis innovadors; Indústria neta i polígons d’activitat econòmica eficients; Mobilitat i canvi d’hàbits sostenibles; Nous processos i digitalització per a la millora dels serveis i Coneixement connectat.

Durant el 2019, la Taula ha aconseguit resultats al voltant de les diverses línies estratègiques que s’han explicat durant el Consell General. El principal resultat de la feina feta del 2019 és l’acord de funcionament i desplegament de línies estratègiques que garanteix la continuïtat del model de governança que promou la taula.

La Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí és un model de governança innovador que ha estat reconegut per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals: “La situació econòmica i social que genera la crisi sanitària de la covid-19 fa imprescindible tots els agents del territori treballem junts”, ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

L’òrgan s’ha reunit aquest dimarts de forma telemàtica amb la participació de 29 persones representants de l’administració local, associacions empresarials, sindicats, empreses i universitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *