El CRAC acollirà diverses sessions de Quinto de Nadal solidari

Imagen noticia
L’Espona oferirà un cop al mes preestrenes d’espectacles artístics
10 de diciembre de 2019
Imagen noticia
Cistell dels desitjos al Mercat
12 de diciembre de 2019

El CRAC acollirà diverses sessions de Quinto de Nadal solidari

Imagen noticia

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) fa una programació especial coincidint amb les festes nadalenques. Entre el més destacat, estan previstes diverses sessions del tradicional Quinto de Nadal, la recaptació de les quals anirà destinada a ajudar diverses entitats rubinenques. Les sessions de Quinto dels dies 25 de desembre, el 26 de desembre i l’1 de gener, que arrencaran a partir de les 19 hores, estaran organitzades per Rubí Acull. El Quinto dels dies 28 de desembre i 5 de gener, que també començarà a les 19 hores, anirà destinat a Rubí Antifeixista. Per últim, el 4 de gener hi haurà una última sessió de Quinto, amb L’Eixam com a receptor.

A banda hi ha altres activitats previstes, com ara una xerrada de llengua de signes al món educatiu, el 2 de gener a les 18 hores o ‘Feminisme i llengua de signes’, el 3 de gener a la mateixa hora. El 20 de desembre a les 19 hores està previst un recital d’Enric Cabreta i el 22 de desembre es projectarà la pel·lícula ‘Rubiwood Christmas’.

El CRAC també organitza una festa de cap d’any, el 31 de desembre a partir de les 00.30 hores i el 3 de gener a les 22 hores hi haurà el concert de punk del grup Chroma.

Per últim, estan previstos diversos tallers, com ara un de noves masculinitats, de vegetarians i vegans, de pasta de dents ecològica i un de lloros i cotorres dels Quintos de Nadal.