El CRAC acull la projecció del documental ‘La mort de Guillem’

Imagen noticia
Cs proposarà al Ple la redacció d’un pla contra l’ocupació il·legal d’habitatges
21 de septiembre de 2020
Imagen noticia
La Xarxa impulsa la 1a Mostra de Titelles de petit format a l’Ateneu
23 de septiembre de 2020

El CRAC acull la projecció del documental ‘La mort de Guillem’

Imagen noticia

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) projectarà aquest cap de setmana en triple sessió el documental ‘La mort de Guillem’, que narra l’assassinat del jove antifeixista Guillem Agulló a mans de Pedro Cuevas, el judici posterior que va tenir lloc el 1995 i les conseqüències socials i familiars que va comportar.

El film, que es va estrenar a l’agost al Festival de Màlaga, està dirigit per Carlos Marqués-Marcet, que ha volgut abordar la mort i el dol en un cas tan popular com el de Guillem Agulló i que prova de retratar com és el procés de perdre un fil, com això reconfigura tota la família i les conseqüències socials que va tenir.

‘La mort de Guillem’ forma part del projecte ‘La lluita continua’, que inclou el llibre ‘Guillem’, de Núria Cadenes. L’objectiu del projecte és promoure la memòria de Guillem Agulló i denunciar la impunitat de l’extrema dreta durant els darrers 40 anys al país, reivindicar la història de lluita antifeixista en terres catalanes i alertar sobre l’auge de nous discursos xenòfobs i racistes que han aparegut al debat polític i social.

El documental es podrà veure el dissabte a les 17.30 h i a les 20 h i el diumenge a les 18 h. Per assistir-hi, cal fer inscripció prèvia a través del formulari https://forms.gle/HjEVyENXXwv5yVtRA.