El CRAC fa una crida a associar-se per recuperar-se de l’impacte del confinament

Imagen noticia
L’Ajuntament destina de forma urgent 65.000 euros perquè les famílies més vulnerables comprin aliments
19 de junio de 2020
Imagen noticia
La Cambra de Comerç de Terrassa impulsa 250 cursos especialitzats dins el Programa de Garantia Juvenil
23 de junio de 2020

El CRAC fa una crida a associar-se per recuperar-se de l’impacte del confinament

Imagen noticia

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) ha estat un punt de suport durant tota la crisi sanitària, oferint suport ciutadà ja fos recollint aliments o repartint mascaretes, però el confinament ha aturat una de les seves principals fonts d’ingressos: els cursos i els tallers.

Fa pocs dies l’equipament cultural ha reobert aquestes activitats, però la situació econòmica actual és molt complicada després de gairebé tres mesos sense ingressos. Per aquest motiu, fan una crida a sumar nous socis i així recuperar-se i poder funcionant amb normalitat. De fet, entre les persones que ja estan associades s’ofereix la possibilitat de fer un augment de quota i passar dels 24 euros anuals als 120 euros o la quantitat que el soci vulgui fixar, o bé fer una aportació extraordinària que només seria per aquest 2020.

D’altra banda, el CRAC també ha ofert als seus 270 socis l’opció de rebaixar o posposar el pagament de la seva quota en cas que no puguin fer-hi front per la situació econòmica.

En els darrers mesos, el CRAC havia experimentat una evolució molt positiva cap a la plena autogestió, gràcies precisament als ingressos dels associats, la bona dinàmica de l’espai de cafeteria, la consolidació i ampliació del nombre de cursos i tallers i l’organització d’activitats culturals i populars. Amb el tancament de l’equipament, aquests ingressos es van perdre, només va arribar l’aportació ordinària que fa l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) i es va haver de renegociar el lloguer amb el propietari, a més d’assumir les despeses de personal i dels impostos i serveis bàsics.