Ja es pot sol·licitar l’ajut per al pagament de l’IBI

Imagen noticia
L’Ajuntament destina de forma urgent 65.000 euros perquè les famílies més vulnerables comprin aliments
19 de juny de 2020
Imagen noticia
La Cambra de Comerç de Terrassa impulsa 250 cursos especialitzats dins el Programa de Garantia Juvenil
23 de juny de 2020

Ja es pot sol·licitar l’ajut per al pagament de l’IBI

Imagen noticia

Les persones residents a Rubí que estiguin obligades a pagar l’Impost de Béns Immobles poden sol·licitar un ajut per fer front a aquest pagament. El termini de presentació de les sol·licituds ha començat aquest dilluns i s’allargarà fins al 31 de juliol.

Per optar als ajuts, cal estar empadronat a Rubí amb un mínim d’antiguitat d’un any en l’habitatge pel qual es demana l’ajut, ha de constituir la residència habitual i no es poden disposar d’altres propietats a excepció d’un aparcament, amb un valor cadastral que no superi els 12.000 euros o els 15.000 euros en cas que inclogui un traster. Si es tracta de béns rústics, el valor cadastral no pot superar els 5.000 euros. Les propietats d’altres finques que hagin estat adquirides per herència i on visquin familiars de primer grau tampoc computarà.

Per determinar l’ajut, es tindrà en compte els ingressos del sol·licitant i de la unitat familiar. Per optar-hi, s’han de situar entre els 12.748,37 euros per un únic membre i incrementant-se fins als 22.309,64 per a les famílies amb set membres o més. També cal estar al corrent dels pagaments a l’Agència Tributària i a la Seguretat Social.

El tràmit s’haurà de fer de forma telemàtica o bé a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania amb cita prèvia.

Deixa un comentari