El CRAC proposa un cicle feminista al voltant del 8 de març

Imagen noticia
Un altre empat amb regust agredolç per al Rubí davant el Begues
5 de marzo de 2018
Imagen noticia
Vermut musical amb Big Band l’Antàrtida
7 de marzo de 2018

El CRAC proposa un cicle feminista al voltant del 8 de març

Imagen noticia

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) ha decidit sumar-se a la vaga feminista convocada pel 8 de març i tancar dijous l’equipament cultural. A més, el CRAC proposa durant aquests dies diverses activitats relacionades amb el feminisme.

El 9 de març a partir de les 23 hores, el CRAC acollirà una festa feminista sota el nom ‘No Woman, No Crac’ organitzada per l’Associació Juvenil Musical La SoniK, que serà amenitzada per DJ dones. El 10 de març a les 19 hores, l’Assemblea Feminista de Rubí projectarà la pel·lícula ‘Pan y rosas’, que anirà acompanyada d’un cinefòrum. El 17 de març a les 10 hores, els monitors de l’espai Mube realitzaran activitats en el marc d’un eix d’animació que està treballant FundEspai. Finalment, el 18 de març, de 10 a 12 hores, tindrà lloc una classe magistral d’autodefensa adreçat a dones, que requereix inscripció a través del web https://cracrubi.com.

D’altra banda, l’entitat Rubí d’Arrel començarà una recerca de fotografies per destacar i reivindicar el paper de la dona al món rural.