El CRAC reobrirà a partir de la setmana vinent amb un espai relacional i tallers

Imagen noticia
Polèmica pel cobrament als restauradors de la taxa de les terrasses
27 de mayo de 2020
Imagen noticia
Els rubinencs es podran moure per tota l’àrea metropolitana a partir de dilluns
29 de mayo de 2020

El CRAC reobrirà a partir de la setmana vinent amb un espai relacional i tallers

Imagen noticia

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) reobrirà una petita part de l’activitat presencial a partir de l’1 de juny. L’equipament cultural ha explicat que considera «imprescindible l’activació i el retrobament progressiu per reforçar la salut mental i posar en marxa la intel·ligència col·lectiva».

Durant la fase 1, només es podrà entrar al CRAC amb mascareta, serà obligatori utilitzar gel desinfectant i mantenir una distància de 2 metres. Així, les activitats que es reprendran seran l’Espai Relacional, de dilluns a dijous de 19 h a 21 h, a l’exterior de l’edifici, però també es reactivaran alguns tallers amb modificacions d’aforament i de sales per mantenir les distàncies de seguretat. Seran el taller de Bateria, Guitarra, Ukelele, Restauració de mobles, Autodefensa feminista, Aikido i Ioga. També està previst que comencin properament el taller de Baix i el de Llengua de Signes.

Pel que fa a l’Espai Relacional, també servirà per recollir aliments i productes bàsics per a nadons, per distribuir mascaretes de roba i per recollir oli de cuina usat, que fins ara s’estava realitzant en un altre horari.

També es podran fer reunions amb un màxim de 10 persones, per fer-ho caldrà reservar la sala enviant un correu electrònic a cracrubi@gmail.com o un WhatsApp al 640 220 962.

Vermut musical amb Sergi Estella
D’altra banda, aquest dissabte torna el vermut musical virtual impulsat pel CRAC i el col·lectiu Las Mamarrachas. El 30 de maig a partir de les 12.30 h actuarà el músic Sergi Estella, amb el seu directe cru, primitiu i enèrgic. Més tard, Atesarrate, membre dels 3menyokies, posarà ritmes electrodàncing. El concert funciona amb un sistema de taquilla inversa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *