El CRAC reobrirà a partir de la setmana vinent amb un espai relacional i tallers

Imagen noticia
Polèmica pel cobrament als restauradors de la taxa de les terrasses
27 de mayo de 2020
Imagen noticia
Els rubinencs es podran moure per tota l’àrea metropolitana a partir de dilluns
29 de mayo de 2020

El CRAC reobrirà a partir de la setmana vinent amb un espai relacional i tallers

Imagen noticia

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) reobrirà una petita part de l’activitat presencial a partir de l’1 de juny. L’equipament cultural ha explicat que considera «imprescindible l’activació i el retrobament progressiu per reforçar la salut mental i posar en marxa la intel·ligència col·lectiva».

Durant la fase 1, només es podrà entrar al CRAC amb mascareta, serà obligatori utilitzar gel desinfectant i mantenir una distància de 2 metres. Així, les activitats que es reprendran seran l’Espai Relacional, de dilluns a dijous de 19 h a 21 h, a l’exterior de l’edifici, però també es reactivaran alguns tallers amb modificacions d’aforament i de sales per mantenir les distàncies de seguretat. Seran el taller de Bateria, Guitarra, Ukelele, Restauració de mobles, Autodefensa feminista, Aikido i Ioga. També està previst que comencin properament el taller de Baix i el de Llengua de Signes.

Pel que fa a l’Espai Relacional, també servirà per recollir aliments i productes bàsics per a nadons, per distribuir mascaretes de roba i per recollir oli de cuina usat, que fins ara s’estava realitzant en un altre horari.

També es podran fer reunions amb un màxim de 10 persones, per fer-ho caldrà reservar la sala enviant un correu electrònic a [email protected] o un WhatsApp al 640 220 962.

Vermut musical amb Sergi Estella
D’altra banda, aquest dissabte torna el vermut musical virtual impulsat pel CRAC i el col·lectiu Las Mamarrachas. El 30 de maig a partir de les 12.30 h actuarà el músic Sergi Estella, amb el seu directe cru, primitiu i enèrgic. Més tard, Atesarrate, membre dels 3menyokies, posarà ritmes electrodàncing. El concert funciona amb un sistema de taquilla inversa.