El Femení del Cent Patins desafia la neu a Valladolid i s’endú la victòria

Imagen noticia
ASAV i l’Ajuntament reparteixen 800 joguines a 300 infants rubinencs en situació vulnerable
30 de diciembre de 2020
Imagen noticia
L’Escola de Música Pere Burés fa les classes a distància per les restriccions sanitàries
12 de enero de 2021

El Femení del Cent Patins desafia la neu a Valladolid i s’endú la victòria

Imagen noticia

El Sènior Femení del Cent Patins va haver de viatjar a Valladolid enmig del temporal de neu i fred que va afectar el centre peninsular. Després de més de 10 hores de viatge amb autocar, el conjunt de Rubí va arribar amb retard al partit que s’havia de disputar contra el CPL Valladolid. Tot i això, al final es va poder jugar el partit, ja que era en un pavelló tancat.

Les jugadores de Rubí van fer un gran joc i van tenir molta efectivitat de cara a porteria, realitzant un dels millors partits de la temporada. També va tenir una actuació destacada la portera del Cent Patins, Ana M. Munevar. Els gols de la victòria els van aconseguir Náyade Rodríguez (2), Maria Ayala i Ainhoa Merino. El resultat va ser de 2-4.

Victòria plàcida del Masculí a casa
Pel que fa al Sènior Masculí A va aconseguir guanyar fàcilment al CL Jujol per 8-1. El conjunt de Rubí va tenir molta efectivitat de cara a porteria tot i trobar-se davant d’un rival molt lluitador. En els primers 25 minuts, els locals ja guanyaven per 8-1. A la represa, els rubinencs van sortir a la pista molt relaxats, però el Jujol no els va poder complicar el partit.

En canvi, el Masculí B va perdre a la pista dels Hornets Castellbisbal. Els locals van ser clarament superiors i són uns ferms candidats a l’ascens a la Lliga Elit. El partit a casa contra el CPL Valladolid i el desplaçament a Mallorca seran decisius per garantir un bon final de temporada.