L’Escola de Música Pere Burés fa les classes a distància per les restriccions sanitàries

Imagen noticia
El Femení del Cent Patins desafia la neu a Valladolid i s’endú la victòria
11 de enero de 2021
Imagen noticia
Rubí Acull entrega 300 euros a les víctimes de l’incendi de la nau de Badalona
13 de enero de 2021

L’Escola de Música Pere Burés fa les classes a distància per les restriccions sanitàries

Imagen noticia

Les restriccions per contenir la covid-19 que van entrar en vigor el 7 de gener han afectat l’inici del curs escolar a les escoles artístiques municipals.

L’Escola de Música Pere Burés ha reprès les classes aquest dilluns de manera totalment telemàtica. El centre s’ha posat en contacte amb l’alumnat per dirigir-los a la plataforma telemàtica que ja van fer servir l’any passat durant el primer confinament.

Pel que fa a l’Escola d’Art i Disseny (edRa), les classes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i el Curs d’iItroducció al Disseny van començar tal com estava previst aquest dilluns. Les classes de grau mitjà són presencials els dilluns i la resta de dies de la setmana es faran presencialment o en línia de manera alternativa, segons el dia i la setmana. L’alumnat rebrà cada mes un calendari on quedarà especificat quins dies ha d’assistir a les aules.

Les classes de grau superior són presencials de dilluns a divendres. Les matèries específiques del curs d’Introducció al Disseny es faran de manera presencial i les matèries comunes, en línia. En canvi, totes les classes dels tallers d’art d’adults i infants queden ajornades fins dilluns 18 de gener.