El festival Los 40 Primavera Pop repetirà a Rubí al maig

Imagen noticia
Melo bat el rècord d’Espanya dels 10 km marxa en M-65
31 de gener de 2018
Cartes de la ciutadania
2 de febrer de 2018

El festival Los 40 Primavera Pop repetirà a Rubí al maig

Imagen noticia

L’Escardívol es tornarà a convertir en un dels escenaris del festival Los 40 Primavera Pop després de l’èxit que va tenir l’actuació musical l’any passat. El 5 de maig, diversos artistes musicals actuaran dins del marc d’aquest festival, que serà d’accés lliure. A més de Rubí, aquest gran concert es farà a Madrid el 4 de maig i a Màlaga el 6 de maig.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Rubí, el concert de l’any passat “va ser una festa molt familiar en què rubinencs de totes les edats s’ho van passar molt bé”. A més, la màxima responsable municipal creu que el festival musical va ajudar a situar “Rubí en el mapa” i a “oferir una opció de lleure als joves”.

L’actuació del Primavera Pop de Los 40 de l’any passat va aplegar a l’Escardívol prop de 12.000 persones, segons l’Ajuntament, i va portar fins a Rubí artistes com Sweet California, Dasoul i Cali y el Dandee. En el cas d’aquest any, encara no es coneixen els artistes protagonistes, que s’aniran difonent en els pròxims dies a través de la cadena Los 40.

Deixa un comentari