El fotògraf Joan Díez, convidat a participar en el Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

Imagen noticia
Els èxits de l’esport rubinenc guardonats amb els premis Rubeo d’Or
10 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Nova programació de concerts a l’Espai 1413 del Centre Cívic del Pinar
13 de noviembre de 2018

El fotògraf Joan Díez, convidat a participar en el Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

Imagen noticia

L\’organització del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló ha convidat el fotògraf rubinenc Joan Díez, membre del Grup Fotogràfic ‘El Gra’, a participar en el certamen amb una projecció i una exposició de les seves imatges tridimensionals sobre la Patagònia. Es tracta d\’una selecció de les fotografies en 3D que va fer Joan Díez durant un viatge de 10 mesos per Amèrica del Sud.

El passi de les imatges tridimensionals del fotògraf rubinenc tindrà lloc aquest divendres 16 de novembre a les 21 hores al teatre Cirvianum, situat a la Plaça Nova, 10, de Torelló, en el marc de la inauguració oficial del festival. Per la seva banda, la mostra s’exposarà a El Casal (plaça Nova, 14, de Torelló) durant els dies 17, 18, 23, 24 i 25 de novembre, en horari de projeccions del Festival de Cinema de Muntanya.

A la 36a edició d’aquest prestigiós festival, s\’han presentat un total de 139 pel·lícules de 24 països diferents; principalment de França, Itàlia, Alemanya o Àustria, però també d’Estats Units, Canadà, Austràlia, Rússia o Nova Zelanda. D\’aquests, 46 films han estat seleccionats i formaran part de la secció competitiva, optant a guanyar la Flor de Neu d\’Or.

L’exposició de Joan Díez s’exposarà l’any vinent al Club Muntanyenc de Sant Cugat, mentre que la projecció es passarà al Centre Excursionista de Rubí i també al Grup Fotogràfic ‘El Gra’.