Els èxits de l’esport rubinenc guardonats amb els premis Rubeo d’Or

Imagen noticia
‘Crímenes del hambre’, una novel·la negra amb una forta càrrega de denuncia social
9 de noviembre de 2018
Imagen noticia
El fotògraf Joan Díez, convidat a participar en el Festival de Cinema de Muntanya de Torelló
12 de noviembre de 2018

Els èxits de l’esport rubinenc guardonats amb els premis Rubeo d’Or

Imagen noticia

Després de 13 anys d\’absència, la Nit de l\’Esport ha tornat a celebrar-se a Rubí: una gala que premia la tasca d\’entitats esportives de la nostra localitat, rubinencs que competeixen en categories nacionals i internacionals i ciutadans promotors del món de l\’esport. Entre els premiats amb el Rubeo d\’Or aquesta temporada 2017-2018, cal destacar personalitats rubinenques com el jugador i un dels capitans del RCD Espanyol, Víctor Sánchez; la waterpolista de la selecció espanyola Bea Ortiz; la jugadora nacional d\’Hoquei Herba, Xantal Giné; Claudia Aguado, campiona europea cadet de patinatge artístic; o Aida Esteve, Campiona d\’Europa amb la Selecció Espanyola sub-17 femenina de futbol, entre d\’altres.

Durant la gala, que ha tingut lloc aquest divendres al teatre municipal La Sala, una cinquantena d\’esportistes -alguns a títol individual i d\’altres com a integrants d\’un equip- han estat distingits amb el Rubeo d\’Or, el guardó amb el qual s\’ha reconegut el seu paper en les diferents competicions federades durant la temporada 2017-2018, ja sigui en l\’àmbit de l\’esport de base o en el professional.

En la categoria d\’equips, les entitats guardonades han estat el CE Olímpic Can Fatjó, el CF Juventud 25 de Septiembre, la Unió Esportiva Rubí, l\’Atlètic Rubí, el CEB Sant Jordi, Maristes Rubí, el Club Esportiu Horitzó 1994, la Unió Petanca Les Torres-Rubí, el Club Petanca Vallès i el GAER.

Pel que fa als esportistes, han rebut un Rubeo d\’Or Irene Miras (Gimnàs Seül); Sílvia Bois, Unai Flores, Miriam Granell, Joan Ramon Bélchi i Thais Martínez (Taekwondo Balmes); Xavier Orellana i Marc Inan (Club Boxa Rubí); Aleix Lobato (Arqueros Rubí); Iu Escolà (Centre Excursionista de Rubí), Nuria Salvador i Elida Torosa (Club Esportiu Rubí Futbol Sala); David de Requesens, Elena Ruiz, Ariadna Ruiz i Paula Rutgers (Club Natació Rubí); Andrea Sehuk, Judit Pareja i Erik Alfaro (Hoquei Club Rubí Cent Patins) i Pol Cordero, Kilian Miras, Marc López, Violeta Vilches, Gerard Merino, Jan Badia, Francisco Aragón i Ignasi Melo (Unió Atlètica Rubí).

Diverses escoles locals com Maristes Rubí, l\’Esportiu Rubí Futbol Sala i l\’Escola Nostra Senyora de Montserrat han rebut uns premis especials gràcies a la seva participació en el projecte \»En volem cinc\». Es tracta d\’un projecte que sorgeix del Consell Esportiu Comarcal i l\’Ajuntament de Rubí, que aposta per fomentar valors positius en el món de l\’esport escolar en el comportament dels joves, entrenadors i famílies, en paraules del regidor d\’Esports, Juan López. També s\’ha atorgat el Rubeo d\’Or, a títol pòstum, Juan Carlos Morales, per la seva promoció del bàsquet a la ciutat.

Per últim, també s\’ha reconegut la tasca de Dora Sosa, tècnica del servei d\’Esports durant molts anys i actualment jubilada, i el periodista local Sisco Lara, així com José Antonio Montoya, per la seva promoció de l\’esport base.

L\’alcaldessa, Ana María Martínez, ha afirmat que \»la ciutat és rica i diversa gràcies a les seves entitats\», recordant que Rubí compta amb 52 entitats esportives de 37 modalitats diferents. Martínez també s\’ha mostrat \»especialment satisfeta i orgullosa\» que les dones estiguin ben representades en aquests reconeixements, acumulant molts dels premis d\’aquesta edició.

La gala ha omplert La Sala de centenars de persones: famílies, premiats i representants d\’entitats esportives i ha estat conduïda pel periodista esportiu Bernat Soler, popular per les seves retransmissions de futbol a TV3 i Catalunya Ràdio. Durant una hora i mitja, el públic ha gaudit del lliurament de premis combinats amb diversos gags còmics. Un cop finalitzada la gala, els assistents han pogut gaudir d\’una recepció a El Celler.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *