El fotògraf rubinenc Carles Mercader participa amb altres artistes a la I Caravana Negra

L’Ajuntament i l’Agència de Residus demanen que es compleixin les sentències contra Can Carreras
1 de marzo de 2022
Rubí se suma a un projecte per impulsar la descarbonització del sector industrial
2 de marzo de 2022

El fotògraf rubinenc Carles Mercader participa amb altres artistes a la I Caravana Negra

El fotògraf local Carles Mercader és un dels artistes que participa en una exposició col·lectiva fruit de la primera Caravana Negra, una iniciativa del ramader Miguel Cabello i l’escriptor Gabi Martínez, per difondre el valor de la ramaderia, els paisatges i el territori rural extremeny des d’un enfocament cultural i artístic. 

El grup d’artistes, de disciplines tan diverses com el cine, la pintura, l’animació, la música o la fotografia, ha caminat amb un ramat d’ovelles merina negra, criades de forma ecològica per la família Cabello Bravo, durant diverses jornades acompanyant pastors i ramaders. Al finalitzar el recorregut, cada artista ha creat una obra inspirada en la seva vivència i oferint així, a través de l’art, una nova visió del territori, una aliança entre cultura i natura per aconseguir connectar amb la societat. 

Els artistes integrants d’aquesta primera Caravana Negra són l’actor i director de cinema Agustín Villaronga, la il·lustradora Carla Berrocal, el pintor Ángel Mateo Charris, el guionista i director de cinema d’animació Mario Torrecilla, la relatora gràfica Carla Boserman, els fotògrafs Gema Arrugaeta i Carles Mercader i l’escriptor Gabi Martínez. 

La mostra s’inaugurarà dijous vinent 10 de març a les 19 h al Centre Artístic Sant Lluc, a Barcelona. La inauguració s’obrirà amb una xerrada de l’escriptor Gabi Martínez, que parlarà del seu llibre ‘Un cambio de verdad’, que va propiciar aquesta aventura. L’acte comptarà amb la participació del DJ rubinenc Mowax que amenitzarà la vetllada. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *