El Gra convoca un concurs fotogràfic al voltant de Can Sant Joan

El Cicle de Música de Cambra arriba a la 25a edició
26 d'abril de 2021
silvia boix taekwondo
Silvia Boix es penja la medalla d’or al Campionat de Catalunya universitari de taekwondo
26 d'abril de 2021

El Gra convoca un concurs fotogràfic al voltant de Can Sant Joan

L’entitat fotogràfica ha triat el parc de Can Sant Joan com a tema pel concurs. / Rubén Cabús

El grup fotogràfic El Gra ha organitzat un nou concurs de fotografia amb l’antic camp de golf de Can Sant Joan com a protagonista. El certamen està obert a tothom i les persones participants han de fer arribar la imatge en format JPG i un màxim 5 mb. Pot ser en blanc i negre, color o amb qualsevol tractament fotogràfic, però sense nom ni marques d’aigua. Les persones interessades a participar en el concurs han d’enviar la foto a elgrafoto@gmail.com, amb data límit el 23 de maig. El jurat seran tres membres del món de la fotografia i del disseny.

El nom de la persona guanyadora se sabrà el 10 de juny a través de la pàgina web d’El Gra’ i els mitjans de comunicació locals de Rubí i Sant Cugat. Les tres primeres fotos guanyadores obtindran un premi i seran publicades a la web de l’entitat rubinenca.

D’altra banda, l’entitat, que des de l’inici de la pandèmia de coronavirus va deixar de fer activitats al seu local i les habituals sortides fotogràfiques, ha mantingut contacte amb els socis via internet i organitza activitats virtuals com Rotllo online, que després es poden seguir a través de la web del grup.

Deixa un comentari