El fotoperiodista Jordi Borràs presenta a Rubí el llibre ‘Dies que duraran anys’

Imagen noticia
Un centenar de comerços participaran a la Botiga al carrer
7 de junio de 2018
Imagen noticia
ICV proposa sessions obertes a la ciutadania en el Consell Municipal de Salut
11 de junio de 2018

El fotoperiodista Jordi Borràs presenta a Rubí el llibre ‘Dies que duraran anys’

Imagen noticia

El fotoperiodista Jordi Borràs visitarà Rubí per presentar el seu llibre ‘Dies que duraran anys’, una obra fotogràfica que recull imatges de l’1 d’Octubre. La presentació del reportatge fotogràfic serà el 8 de juny a les 19 hores al Centre Excursionista de Rubí, situat al passeig de la Riera 30-32.

Jordi Borràs és un reconegut fotoperiodista català especialitzat a documentar manifestacions de l’extrema dreta i investigar les connexions i el funcionament d’aquests grups.

Després de la presentació, es podran adquirir exemplars de l’obra, que va ser un dels llibres més venuts de no ficció durant el Sant Jordi d’aquest any. L’acte està organitzat pel Comitè en Defensa de la República (CDR) de Rubí.

Marxa per la llibertat
D’altra banda, el col·lectiu també fa una crida a participar en la marxa de la llibertat, impulsada pels diferents CDR del Vallès que té com a destinació Sant Cugat, on al voltant de les 12 hores es reclamarà la materialització de la República i la llibertat dels presos polítics, en especial de Raül Romeva, que és santcugatenc. Allà, hi haurà la lectura del manifest, a càrrec d’Arcadi Oliveras, amb parlaments de l’organització Free Romeva i del col·lectiu Decidim Ser. L’acte finalitzarà amb un vermut al parc de la Pollancreda.

El punt de trobada a Rubí serà a les 10 hores a la rambla del Ferrocarril, on l’exconseller de Cultura Joan Manuel Tresserras i l’actor Enric Majó faran uns parlaments abans de marxar cap a Sant Cugat.