El Full Colors dona vida a les parets de cinc espais diferents de la ciutat

Imagen noticia
L’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional oferirà un nou punt de suport a Les Torres
16 de octubre de 2020
Imagen noticia
Rubí se suma a una campanya per llençar el masclisme a la paperera
20 de octubre de 2020

El Full Colors dona vida a les parets de cinc espais diferents de la ciutat

Imagen noticia

La quarta mostra de grafit i art urbà Full Colors ha transformat aquest cap de setmana les parets de cinc espais de la ciutat: la plaça de Josep Tarradellas, l’aparcament situat darrere del Rubí Forma, el Club Frontennis Rubí, La Cruïlla i la plaça de Pla i Pallejà. La mostra s’emmarca en la proposta Color que promou l’art i l’expressió artística per transformar l’espai urbà i enguany s’ha descentralitzat per arribar a diferents barris de la ciutat. Han participat grafiters de la província com ara Leim, Emak, Musa, Harry Bones, Maga, Kram, Zurik i Kets, Axia, Mala, Baie i Urih.

Els artistes van poder realitzar les seves obres seguint amb les mesures de seguretat per prevenir el contagi de covid-19. El lema d’aquesta edició ha estat ‘El poder de les persones’, molt relacionat amb la pandèmia i ha proposat als artistes crear homenatges a la via pública.

El Full Colors també ha incorporat el Fem Graff, una pintada exclusiva de grafiteres sota el lema ‘Les dones pintem molt’ a la pista Francesc Calvo. Entre les artistes participants hi havia Rosa Roselló, Megui, San, Nataxa Ruzafa, Paola Lujan i Mònica Rivas.

Ruta Street Art
Coincidint amb el Full Colors, el consisotri ha posat en marxa la ruta Street Art Rubí a l’aplicació Rubí Ciutat, dins l’apartat Rubí Jove. A través d’aquest suport digital, la ciutadania pot trobar les obres d’art urbà de la ciutat geolocalitzades i acompanyades d’una breu descripció. La proposta inclou, de moment, 16 localitzacions de murs de la ciutat que llueixen grafits: des de les parets de la Torre Bassas fins a la plaça de Ca n’Oriol. En breu, s’hi afegiran les obres creades al Full Colors d’aquest 2020.

La ruta d’art urbà reivindica aquestes obres i les dona a conèixer entre els rubinencs. L’aplicació es pot descarregar des del Google Play i l’Apple Store.