El Full Colors es diversifica per diferents racons de Rubí

Imagen noticia
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
15 d'octubre de 2020
Imagen noticia
El Full Colors dona vida a les parets de cinc espais diferents de la ciutat
19 d'octubre de 2020

El Full Colors es diversifica per diferents racons de Rubí

Imagen noticia

La quarta mostra de grafit i art urbà Full Colors tindrà lloc aquest cap de setmana a diferents espais de la ciutat i serà descentralitzada amb l’objectiu d’arribar a més racons de Rubí. Així, el Full Colors amplia el seu escenari habitual ─la plaça de Josep Tarradellas, on es pintaran dos murals─ i s’estén a cinc ubicacions més: l’aparcament situat al darrere del Rubí Forma, el Club Frontennis Rubí, La Cruïlla, la plaça de Pla i Pallejà i la pista Francesc Calvo.

A causa de l’actual situació sanitària, s’ha optat per convidar grafiters de la província que ja havien participat en anteriors edicions. Els noms confirmats són Leim, Emak, Musa, Harry Bones, Maga, Kram, Zurik i Kets, Axia, Mala, Baie i Urih.

A més, en aquesta edició el Full Colors incorpora el Fem Graff, una pintada exclusiva de grafiteres sota el lema ‘Les dones pintem molt’, amb la participació de Rosa Roselló, Megui, San, Nataxa Ruzafa, Paola Lujjan i Mònica Rivas. Les artistes seran les encarregades de pintar a la pista Francesc Calvo.

Deixa un comentari