El futur de l’Escola el Bosc es planificarà el curs vinent, segons Ensenyament

Imagen noticia
Més de 300 persones participen en la Marató de donació de sang de Rubí
16 de julio de 2018
Imagen noticia
Les colles Petits Galzeran i Galzeran consoliden la seva posició al capdavant del campionat
18 de julio de 2018

El futur de l’Escola el Bosc es planificarà el curs vinent, segons Ensenyament

Imagen noticia

Amb la construcció de l’institut Torrent dels Alous, a Rubí resta encara un centre educatiu en mòduls prefabricats: l’Escola del Bosc. Durant la visita d’obres al nou edifici del Torrent dels Alous, l’alcaldessa ha aprofitat per reivindicar aquest nou centre. «Desitgem i així ho traslladarem a qui correspongui, que la planificació de l’Escola del Bosc sigui una realitat ben aviat. La situació ja no es pot allargar més en el temps, no es poden ampliar els mòduls i el manteniment és molt costós», ha apuntat.

Per la seva banda, el director de Serveis Territorials d’Ensenyament, Jesús Viñas, ha assegurat que «el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, s’ha compromès amb els alcaldes i alcaldesses a definir les prioritats de la comarca».

En aquest sentit, ha afirmat que el curs vinent segurament s’abordarà la planificació de l’Escola el Bosc, ja que té moltes probabilitats d’estar en les primeres posicions de la llista de prioritats pel que fa a actuacions a centres educatius.

Això sí, Viñas ha recordat que en aquests moments Ensenyament té sobre la taula la possibilitat de fer un institut-escola i que això «canvia l’horitzó».

El director ha assegurat que la planificació es farà conjuntament amb l’Ajuntament i amb la comunitat educativa, però que s’hauran d’estudiar quines possibilitats es plantegen «abans de decidir què farem».