El govern titlla les crítiques de l’oposició de «demagògiques» i «ridícules»

Imagen noticia
Tres punts d’or per al primer equip de l’Horitzó
13 de febrero de 2018
Imagen noticia
La desapareguda masia de Can Casanovas
15 de febrero de 2018

El govern titlla les crítiques de l’oposició de «demagògiques» i «ridícules»

Imagen noticia

Després de les crítiques de Veïns per Rubí (VR) sobre que l’alcaldessa, Ana M. Martínez, no dedica prou temps a la ciutat o d’altres partits com l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP), que ha volgut saber si Martínez percebia alguna retribució com a diputada a la Diputació, el govern ha respost totes aquestes crítiques titllant-les de «demagògiques» i «ridícules».

En un comunicat, l’executiu assegura que «qualsevol persona que conegui a l’alcaldessa es farà un tip de riure en sentir que se l’acusa de no dedicar-se prou a la ciutat de Rubí». En aquest sentit, apunta que a més de la feina diària a l’Ajuntament per planificar i implementar les accions necessàries a la ciutat, dedica una part important del seu horari a \»anar a tots i cadascun dels actes que organitzen les entitats, a visitar els barris i els seus veïns i a les empreses». El govern aprofita per contraatacar aquestes crítiques: «Si sortissin una mica al carrer, la veurien fent la seva feina com la veuen totes les persones de Rubí, però és més fàcil fer una roda de premsa al mes criticant la vida dels altres».

Pel que fa a les retribucions de la màxima responsable municipal, l’executiu defensa que Martínez té «un dels sous més baixos en comparació a la resta d’alcaldes, en concret, té un sou inferior als alcaldes de Sabadell, Cerdanyola o Badalona». A més, l’equip de govern aprofita també per criticar els sous dels portaveus, «molt superior a la mitjana dels sous de portaveus de Catalunya».

En aquest sentit, recorden que els portaveus cobren 32.000 euros, uns 1.800 euros mensuals. «Pot ser que es plantegin alguns si no tenen vergonya de cobrar aquest sou per fer una roda de premsa i assistir a una sessió plenària cada mes».

Sobre complements específics als treballadors de l’Ajuntament ‘afins’ al PSC, el govern ho nega i assegura que «el més greu és que saben que l’acusació és mentida».

Finalment, recomana als portaveus d’AUP i VR «treballar per a ciutat, que porten tot el mandat dedicats a la independència de Catalunya i pensant en el proper mandat, descuidant la ciutat i la ciutadania completament».