El Grup Fotogràfic El Gra inicia un concurs solidari de temàtica lliure

Imagen noticia
Consulta pública prèvia a l’aprovació de la Carta de Serveis d’una vintena de serveis municipals
2 de junio de 2020
Imagen noticia
Què és la transició ecològica?
4 de junio de 2020

El Grup Fotogràfic El Gra inicia un concurs solidari de temàtica lliure

Imagen noticia

Després de la bona acollida que va tenir el Concurs de confinament, el Grup Fotogràfic El Gra torna a organitzar un altre concurs, aquest cop amb fins solidaris i de temàtica lliure, tot i que també hi haurà un premi especial per les millors fotografies relacionades amb el coronavirus.

El format de les fotografies enviades ha de ser en JPG i el nom de la imatge ha de tenir el format Cognom1-Cognom2-Nom.jpg. La mida en píxels no pot superar els 1.024×1.024 i no pot superar els 5 MB. La fotografia s\’ha d\’enviar a [email protected]

El Gra donarà un euro per cada foto presentada al concurs a l\’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV), que ajuda les persones més vulnerables de la ciutat, fins a un màxim de 300 euros. Les fotos es podran veure des del Facebook de l\’entitat i un jurat serà l\’encarregat de triar les 10 millors fotos i les 3 millors de la categoria de coronavirus. El jurat estarà format pels reconeguts fotoperiodistes Sanda Balsells, Emilio Morenatti i Mingo Venero.

La data límit de participació és el 21 de juny i els guanyadors s\’anunciaran el 29 de juny, coincidint amb Sant Pere. Les fotos guanyadores es publicaran al web del Gra amb els nous dels seus autors. El Gra no farà cap ús comercial de les fotografies i sempre farà constar l\’autoria dels autors.