Consulta pública prèvia a l’aprovació de la Carta de Serveis d’una vintena de serveis municipals

Imagen noticia
Els pacients ingressats ja poden rebre visites a l’Hospital de Terrassa si no tenen covid-19
29 de mayo de 2020
Imagen noticia
El Grup Fotogràfic El Gra inicia un concurs solidari de temàtica lliure
3 de junio de 2020

Consulta pública prèvia a l’aprovació de la Carta de Serveis d’una vintena de serveis municipals

Imagen noticia

Els rubinencs i les entitats locals tenen un mes per valorar la Carta de Serveis que ha de guiar el funcionament d’una vintena de serveis municipals. Es tracta d’un tràmit previ i obligatori per llei a l’aprovació d’aquests documents que facilita que les persones interessades a participar puguin consultar els textos proposats a través del web de l’Ajuntament.

Per fer aportacions cal enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected] i indicar a l’assumpte el tema ‘Consulta prèvia a l’aprovació de les Cartes de Serveis’. L’objectiu de la consulta és donar a conèixer la norma que regirà els diferents serveis municipals i recollir l’opinió de les persones i entitats que n’hauran de fer ús.
Les Cartes de Servei de la consulta estan relacionats amb els següents serveis: l’Ateneu, la Biblioteca, Comerç, Escola de Música, Escoles Bressol, Igualtat, Joventut, Gestió de Residus i Neteja, Llicències d’Obra i Disciplina Urbanística, Llicències d’Activitats, Mercat, Oficina d’Atenció a la Ciutadania, Oficina d’Atenció al Consumidor, Oficina de Serveis a l’Empresa, Salut Pública, Rubí Forma, Serveis Socials Bàsics, Transparència i Transport Urbà.