El Masculí del CN Rubí haurà de jugar la promoció fora de la ciutat per la manca de piscina reglamentària

la vampira de barcelona
La pel·lícula triomfadora als Gaudí, ‘La vampira de Barcelona’, s’estrena a La Sala
18 de mayo de 2021
Concert de jazz amb Benet, Pérez & Gardeñas Trio aquest diumenge a l’Ateneu
19 de mayo de 2021

El Masculí del CN Rubí haurà de jugar la promoció fora de la ciutat per la manca de piscina reglamentària

Plantilla del Sènior Masculí B.

El Sènior Masculí A del CN Rubí s’ha classificat per jugar la promoció per l’ascens a Divisió d’Honor. I com ja va passar quan va militar en aquesta categoria, haurà de jugar com a local en una altre complex esportiu, perquè la piscina de Can Rosés no compleix amb les mides que exigeix la Federació Internacional de Natació.

L’enfrontament entre el CN Rubí i el CN Sant Feliu es disputarà aquest dijous a les 20.45 h a la piscina del CN Molins de Rei. La tornada de l’eliminatòria tindrà lloc el dissabte a les 18.30 h a Sant Feliu. El vencedor de l’eliminatòria jugarà la propera temporada a la màxima categoria del waterpolo espanyol.

Pel que fa a la resta de la secció, l’Infantil Femení va perdre contra el CN Sant Andreu (12-19), mentre que l’Infantil Masculí va guanyar contra el CN Mataró (8-7) i va perdre contra el CN Terrassa (6-16). El Benjamí B va vèncer contra el CN Sabadell B (6-4) i va caure contra el CN Terrassa  B (1-6). L’Aleví B, per la seva banda, va superar el CN Mataró B (9-4). En la categoria cadet, els rubinencs van perdre contra el CN Sant Feliu (15-9) i el Juvenil Masculí va perdre per la mínima contra el CN Mataró (14-13).

Hèctor Ramos estableix tres rècords del club

L’equip infantil, júnior i absolut de natació van participar en el Trofeu Julià Garcia al CE Àgora Masia Bach, en què va destacar la participació del nedador rubinenc Hèctor Ramos, que va establir tres nous rècords del club: en els 200 m esquena (2:19.82) en les categories de 15 anys i absoluta i en els 100 m esquena (1:05.54) en la categoria de 15 anys.

natació
Equip que va participar al Trofeu Julà Garcia.