El món de l’espectacle i la màgia ret un emotiu homenatge a Selvin pels 50 anys de professió

Imagen noticia
El cotxe de Som Mobilitat porta més de 30.000 km
3 de diciembre de 2019
Autodeterminación
5 de diciembre de 2019

El món de l’espectacle i la màgia ret un emotiu homenatge a Selvin pels 50 anys de professió

Imagen noticia

El mag rubinenc Selvin, qui enguany celebra els seus 50 anys dalt dels escenaris, va rebre un emotiu i emocionant homenatge dilluns passat a l’Espai Brossa de Barcelona. Més d’un centenar de persones, entre familiars, amics i artistes de diferents disciplines, van sorprendre Selvin, que desconeixia el que l’esperava.

El mag Lari, el mag Hausson, Magoo, el mag David Stromboli, el xouman Joan Gimeno, la cantant Monica Green, en Pepe Sala, en Jordi LP o el fakir Kirman van ser alguns dels assistents que van col·laborar en l’homenatge oferint diverses actuacions.

La majoria de les ajudants que ha tingut Selvin durant aquest mig segle de màgia i ventrilòquia van reunir-se en l’homenatge i van ser les encarregades de concloure l’espectacle.

Selvin també va poder veure un vídeo amb missatges i felicitacions arribats d’arreu del món d’artistes com Juan Tamariz, Jorge Blass, Jandro Miguel Muñoz, Jade dels EUA, la cantant Gisela, el director teatral Ricard Renguant, els italians Arturo Brachetti, Maga Gilly o Gabriele Merli o l’holandesa Laura Rosillo, del Ballet Nacional d’Holanda.

El mag rubinenc reconeix que va ser molt emocionant i ha agraït les mostres d’afecte rebudes.