El Moviment per unes pensions Dignes de Rubí i Rubí Sanitat reprenen les assemblees

Imagen noticia
Volem Rubí Verd detecta 268 arbres morts o talats que no han estat substituïts
15 de septiembre de 2020
Imagen noticia
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
17 de septiembre de 2020

El Moviment per unes pensions Dignes de Rubí i Rubí Sanitat reprenen les assemblees

Imagen noticia

El Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí i l’entitat Rubí Sanitat han arrencat un nou curs aquesta setmana amb la represa de les assemblees obertes dels dimarts al matí a la plaça Pere Aguilera. Una cinquantena de persones han assistit a aquesta primera trobada després de les vacances, on s’han aprovat els acords de la darrera assemblea del juliol pel que fa a la participació de les entitats al Pla de Xoc Social de Rubí.

Durant la trobada s’han recordat quines són les reivindicacions principals dels dos col·lectius, la lluita per la defensa del sistema públic de pensions i unes pensions dignes, així com la millora de la sanitat pública a la ciutat, amb la reducció de les llistes d’espera, més recursos de personal per als centres d’atenció primària i altres demandes com un autobús directe des de Rubí a l’Hospital de Terrassa, entre moltes altres.

Tant els pensionistes com Rubí Sanitat insisteixen en la necessitat de sumar més ciutadans i ciutadanes a la seva lluita, ja que entenen que són qüestions que afecten o afectaran a tothom.