El Moviment per unes Pensions Dignes fa un parèntesi en la seva activitat

Imagen noticia
Cicle de xerrades i tallers per als cuidadors de persones depenents
18 de junio de 2018
Imagen noticia
58 empreses formaran el primer grup de compra agregada d’energia de Rubí
20 de junio de 2018

El Moviment per unes Pensions Dignes fa un parèntesi en la seva activitat

Imagen noticia

Després de la manifestació de la setmana passada, el Moviment per unes Pensions Dignes ha decidit prendre’s un descans i fer un parèntesi fins al setembre. En una roda de premsa el dimarts al matí, portaveus del col·lectiu van explicar que ja no realitzarien més assemblees almenys fins després de les vacances, tant pel factor estacional, com pel fet que algunes de les seves demandes han estat aconseguides: «Ha estat una mobilització permanent i continua que ha donat resultats i més endavant continuarà, perquè no totes les nostres reivindicacions han estat escoltades», ha explicat Martín Pretel, un dels membres del col·lectiu.

En els darrers dies, hi va haver una reunió del Pacte de Toledo per tractar la qüestió de les pensions i aquest seguirà treballant per revaloritzar les pensions prenent com a referència l’IPC.

Tot i això, Pretel ha recordat que, entre les seves demandes, hi ha la reivindicació d’establir la pensió mínina en 1.080 euros, la derogació de la reforma laboral i la derogació del decret contra les pensions.

D’altra banda, el col·lectiu s’ha mostrat molt satisfet per la convocatòria de la darrera manifestació i per com ha treballat el grup durant aquests mesos. Juan Antonio Mestanza ha explicat que l’assemblea de Rubí «ha estat la tercera més activa de la comarca per darrere de Sabadell i de Terrassa».