Un grup de famílies d’alumnes de l’Escola de Música demana la baixada dels preus del centre

Imagen noticia
Cicle de xerrades i tallers per als cuidadors de persones depenents
18 de junio de 2018
Imagen noticia
58 empreses formaran el primer grup de compra agregada d’energia de Rubí
20 de junio de 2018

Un grup de famílies d’alumnes de l’Escola de Música demana la baixada dels preus del centre

Imagen noticia

Un grup de pares i mares d’alumnes de l’Escola Municipal de Música Pere Burés ha iniciat una recollida de signatures per demanar la baixada dels preus del centre, que consideren massa elevats per ser un centre públic.

Aquestes famílies apunten que «l’Escola Municipal de Música hauria de ser un servei a la ciutadania i posar a l’abast de tota la ciutadania la cultura musical, fent-la més accessible a la majoria de la gent».

En aquest sentit, apunten que al final els alumnes que van a l’escola és perquè les seves famílies poden econòmicament o perquè aquestes fan un gran esforç perquè els fills puguin seguir estudiant música. «És una pena que molts nens i nenes deixin d’estudiar perquè les seves famílies no puguin seguir pagant l’elevat cost que té. I més trist encara és que infants als quals els agrada la música ni tan sols es poden plantejar estudiar perquè és inviable econòmicament».

Les famílies insisteixen que «apostem per una Escola Municipal de Música més atractiva i accessible per a tothom». La recollida de signatures s’està fent a través de Change.org i ja suma més de 300 adhesions.

A més, proposen que el centre es converteixi en conservatori, ja que pel que fa a cost això no suposaria res i l’escola reuneix totes les condicions per fer-ho, això suposaria poder accedir a més subvencions per part de les institucions i el fet que els nens i les nenes de Rubí no hagin de marxar a estudiar a Terrassa o Sabadell.

Per la seva banda, l’Ajuntament ha explicat que està treballant aquesta qüestió i que pròximament presentarà una proposta a les famílies. De fet, la regidora Marta Garcia ja ha manifestat la seva voluntat de reunir-se amb l’AMPA per explicar-los de primera mà la feina que s’està fent en relació a aquest tema.