El Moviment per unes pensions dignes mostra el seu suport a la plantilla de Continental

Imagen noticia
El cotxe de Som Mobilitat porta més de 30.000 km
3 de diciembre de 2019
Autodeterminación
5 de diciembre de 2019

El Moviment per unes pensions dignes mostra el seu suport a la plantilla de Continental

Imagen noticia

El Moviment per a unes Pensions Públiques Dignes de Rubí ha portat a terme aquest dimarts al matí una nova assemblea oberta a la plaça Pere Aguilera. Durant la trobada, els assistents han mostrat de nou el seu suport a la plantilla de la planta rubinenca de la multinacional Continental, sobre la qual planeja un futur incert davant l’anunci de reestructuració de la direcció de l’empresa. 760 llocs de treball podrien estar en perill.

Els pensionistes han recordat que cada lloc de treball que es perd és un ingrés menys per la Seguretat Social i un motiu de precarització dels llocs de treball. A més, consideren que Continental està fent «un inacceptable xantatge als treballadors amb l’argument que tancarà la fàbrica si la seva imatge surt perjudicada, quan la plantilla té dret a mobilitzar-se per defensar els seus llocs de feina».

D’altra banda, el col·lectiu també ha anunciat que el proper 13 de desembre a les 18 hores es tornaran a manifestar pel centre de la ciutat per tal de reclamar unes pensions públiques dignes i per animar altres ciutadans a unir-se a la seva lluita, ja que els treballadors d’ara seran els pensionistes del futur si s’aconsegueix salvar el sistema públic de pensions.