El pavelló de La Llana acull un partit de la Lliga Nacional de bàsquet inclusiu

L’Horitzó A avança cap al títol superant l’Encert Sant Martí en el play-off
2 de febrero de 2018
Imagen noticia
Les més de 160 famílies que assisteixen als tallers sobre la factura elèctrica estalvien un 45% de la seva factura
6 de febrero de 2018

El pavelló de La Llana acull un partit de la Lliga Nacional de bàsquet inclusiu

Imagen noticia

El CEB Sant Jordi ha organitzat aquest dissabte un partit de lliga nacional de bàsquet en cadira de rodes al pavelló de La Llana. La cita, que ha comptat entre el públic amb la regidora de Serveis a les Persones, Marta García, i el regidor d’Esports, Juan López, ha enfrontat el CE Global Basket UAB amb el CEM Hospitalet.

El matx s’ha decantat a favor de l’equip vallesà, que ha vençut el club de L’Hospitalet 57-40. A banda de la competició, els assistents també han pogut gaudir d’un clínic organitzat pel mateix CEB Sant Jordi, amb la voluntat de donar a conèixer als jugadors més joves del club els valors d’aquest esport inclusiu.

«Actes com aquest demostren la bona feina que s’està fent a Rubí a favor de la plena inclusió de les persones amb diversitat funcional. Vull agrair al CEB Sant Jordi l’encert a l’hora d’organitzar aquesta jornada», ha comentat Marta García. Per la seva banda, el regidor d’Esports també ha posat en valor que, per primer cop, s’hagi disputat un partit d’aquesta categoria a la ciutat.